main logo
806

Premieră: Un moldovean a ajuns campion mondial printre amatori la golf

Pare greu de crezut, dar e adevărat. Un moldovean a devenit campion mondial printre amatori la golf. Competiția s-a desfășurat recent în Kuala Lumpur, capitala Malaysiei.

Premieră: Un moldovean a ajuns campion mondial printre amatori la golf

Este vorba despre Veaceslav Sicrieru, care a participat în competiția rezervată grupei sale de vârstă, iar trofeul l-a luat pentru Naționala României cu care a participat la competiție, transmite Știri.md cu referire la Replicamedia.md.

Potrivit unui comunicat al Asociației de Golf din Republica Moldova, la turneu a participat și lotul Republicii Moldova, alături de alte 40 de țări. Competiția a fost fondată în 1995 și la ea participă sportivi amatori care sunt grupați pe diferite categorii de vârstă. Se desfășoară concomitent pe 4 terenuri de golf diferite și astfel, potrivit comunicatului, prezintă un nivel crescut de dificultate. Moldova participă pentru al 17-lea an consecutiv la această competiție.

Veaceslav Sicrieru este un component de bază al Naționalei Moldovei, dar și României, și este premiant la mai multe turnee regionale de golf printre amatori.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării