main logo
1019

Fundaşul Zimbru, în stare inconştientă după ciocnirea cu portarul

Fotbalul moldovenesc a fost la un pas de o mare tragedie. În partida Dinamo-Auto Tiraspol - Zimbru Chişinău, un jucător al chişinăuienilor, fundaşul olandez Donny van Iperen, a rămas inconştient pe gazon după ciocnirea cu portarul formaţiei adverse şi a fost transportat la spital.

Fundaşul Zimbru, în stare inconştientă după ciocnirea cu portarulFoto: trm.md

La o lovitură liberă din minutul 10 al meciului de la Tîrnăuca, Donny van Iperen s-a ciocnit cu portarul lui Dinamo-Auto, Dallian Gizlein, care ieşise dintre buturi pentru a boxa mingea, transmite Știri.md cu referire la trm.md.

Lovit de umărul portarului, fundaşul olandez a căzut şi şi-a pierdut cunoştinţa, iar fotbaliştii celor două echipe au strigat imediat, solicitând apariţia ambulanţei pe teren.

Într-un final, aceasta a sosit, iar sportivul a fost transportat la un spital din Tiraspol, iar ulterior la unul din Chişinău.

De aseară şi până astăzi după amiază starea jucătorului era o nebuloasă şi a provocat mare îngrijorare.

Conform comunicatului oficial al clubului Zimbru, emis în după-amiaza zilei de azi, Donny van Iperen a fost supus unor investigaţii, iar medicii au anunţat că viaţa sa este în afara oricărui pericol.

Deşi este inconştient, fotbalistul nu are hemoragie intracraniană, după cum s-a speculat, şi nici nu se află în comă.

Potrivit unor informaţii din sursele noastre, părinţii lui Donny van Iperen au venit de urgenţă în Republica Moldova în această seară, pentru a fi alături de fiul lor, actualmente în vârstă de 27 de ani.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării