main logo
2480

Cine l-a însoțit pe Elon Musk la finala Cupei Mondiale din Qatar

Elon Musk și ginerele fostului președinte american Donald Trump, Jared Kushner, au fost spectatori pe stadion la finala Cupei Mondiale din Qatar de duminică.

Cine l-a însoțit pe Elon Musk la finala Cupei Mondiale din Qatar

Noul șef al Twitter și fostul consilier din administrația Trump de la Casa Albă, Jared Kushner, au fost văzuți împreună la finala Cupei Mondiale 2022 din Qatar în orașul Lusail, meci disputat între Franța și Argentina. Argentina a câștigat partida la penaltiuri, după un egal 3-3 la finalul celor 120 de minute de joc. Acesta este primul trofeu de Cupă Mondială pe care Messi îl câștigă, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Musk a postat pe Twitter imagini din timpul meciului cu goluri de la ambele echipe. Acesta a scris că utilizatorii rețelei sociale postau „24.000 de mesaje pe secundă” atunci când Franța a înscris cel de-al treilea gol. Despre acest moment spune că reprezintă „cel mai mare” număr „dintotdeauna pentru o Cupă Mondială”, transmite Insider.

Șeful Tesla și SpaceX s-a întâlnit la meci și cu președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, aceasta nefiind prima întâlnire dintre cei doi.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării