main logo
2381

Târguri cu produse autohtone, organizate în sectoarele Capitalei

În weekendul care vine, 20-21 aprilie, vor fi organizate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor Capitalei acces la produsele agricole de sezon, anunță Primăria.

Târguri cu produse autohtone, organizate în sectoarele CapitaleiFoto: Telegram

Astfel, în sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor”, pe aleea centrală va fi organizat un târg de primăvară, care va fi deschis până pe data de 30 aprilie, transmite Știri.md.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe data de 20 aprilie va fi organizat târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone.

În același sector, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103 (adiacent Cinematograf „Patria Loteanu”), în perioada 20-21 aprilie 2024, cetățenii vor putea vizita Târgul „Yard Sale”.

În Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4, în acest weekend va fi organizat târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”.

Un alt târg cu produse autohtone va fi organizat în sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. Matei Basarab, 6.

De asemenea, pe str. Miron Costin, 13/1, în zilele de 20 și 21 aprilie 2024 va avea loc târgul micilor comercianți.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării