main logo
548

Tânăr din Telenești, condamnat la opt ani pentru omorul amicului de pahar

Un tânăr a fost condamnat la închisoare pe un termen de opt ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru comiterea infracțiunii de omor.

Tânăr din Telenești, condamnat la opt ani pentru omorul amicului

Totul s-a întâmplat în data de 5 iunie din acest an. Condamnatul, în timp ce se afla într-un sat din raionul Telenești, la consăteanul său în ospeție, în urma unui conflict spontan apărut, drept urmare a consumului de alcool, i-a aplicat victimei, care stătea la masa din ogradă, două lovituri cu un baros în regiunea capului, cauzându-i, potrivit raportului de expertiză judiciară medico-legală, vătămări corporale, în urma cărora victima a decedat pe loc, transmite Știri.md.

Instanța de judecată a dispus încasarea din contul inculpatului a sumei de 404.100 de lei pentru repararea prejudiciului cauzat prin infracțiune, care include prejudiciul material și moral achitat în beneficiul succesorului părții vătămate, precum și cheltuieli judiciare.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția în săvârșirea faptelor de care a fost acuzat.

În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă sub formă de arest preventiv până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării