main logo
787

Școla sportivă din Comrat aplică o nouă metodă de lucru cu copiii

300 de elevi ai Şcolii Sportive Municipale din Comrat au avut ocazia să înveţe şi să-şi perfecţioneze abilităţile de înot în cadrul unui curs practic.

Școla sportivă din Comrat aplică o nouă metodă de lucru cu copiiiColaj: știri.md

Administraţia şcolii sportive a aplicat o nouă metodă de lucru cu copiii în lunile de vară, pentru ca ei să-şi îmbunătăţească starea fizică, transmite Știri.md cu referire la trm.md.

„Eu joc volei. După antrenament am venit aici să practicăm înotul”.

„Practic lupte libere, iar înainte nu puteam să înot. În prima zi mi-a fost frică să intru în apă, dar acum înot câte puţin. Suntem învăţaţi să înotăm, să ne oprim respiraţia sub apă”.

„Mi-am adus fiul la cursurile de înot. Sunt lecţii importante pentru fiecare copil, deoarece învaţă cum să se comporte în apă. Totodată, se dezvoltă fizic”.

Antrenorii sunt mulţumiţi de interesul copiilor pentru activităţile acvatice.

„Mergem la înot de două ori pe săptămână. Băieţii sunt acum mult mai bine dezvoltaţi fizic. Înotul este un sport de bază, unde sunt dezvoltate o serie de muşchi, plus rezistenţa”;

„Principalul scop a fost ca cei mici să se adapteze cu apa, iar după câteva lecţii aceştia sunt încrezuţi în propriile forţe. 

n perioada vacanţei de vară este foarte important să organizăm şi antrenamente de recuperare, deoarece ajută la dezvoltarea continuă”;

Şcoala sportivă din Comrat are şase secţii specializate. În jur de 350 de copii frecventează această instituţie.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării