main logo
18741

Povestea femeii care a fost tratată de stres, deși suferea de cancer

A fost tratată în R. Moldova de stres și oboseală, deși avea cancer. Diagnosticul corect a fost stabilit tocmai peste ocean, în Statele Unite ale Americii. Este istoria avocatei Violeta Gașițoi, care într-o perioadă plină de suferință a fost susținută necondiționat de familie și de oamenii dragi, reușind să învingă boala.

Povestea femeii care a fost tratată de stres, deși suferea de cancer

„În R. Moldova aveam probleme de sănătate, dar medicii mi-au spus că sunt prea stresată, am nevoie de relaxare. Când am făcut radiografia, tumoarea era, dar nimeni nu mi-a zis. Noi am descoperit în SUA, când am ridicat pelicula din Moldova era micuță, stadie începătoare. Și am descoperit-o când era deja văleu”, povestește femeia, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

La 37 de ani, Violeta Gașițoi a trecut printr-o experiență care a marcat-o pentru toată viața. Dar niciodată nu a pierdut speranța că se va trata de cancer.

„Cel mai greu este să accepți, dar dacă ai acceptat, tu ai curajul să mergi înainte. Când m-am sculat și mi-am văzut părul pe pernă, a fost strașnic”, își amintește femeia.

Familia îi simțea durerea și suferea, doar că în tăcere.

„Uneori, puteam să o sun pe mama și acum zic că nu trebuia să o sun, că ea a suferit foarte mult de la distanță, dar altfel nu te poți descărca, trebuie să te răsufli, pentru că uneori te gândești: oare mai am șansă?”, povestește Violeta.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării