main logo
6849

Italia: O moldoveancă a căzut în gol în timp ce își făcea o fotografie

O îngrijitoare moldoveancă în vârstă de 49 de ani a murit la Valdagno, în provincia Vicenza (Veneto), după ce a căzut de pe un pod în timp ce prietena ei se pregătea să-i facă o fotografie.

Italia: O moldoveancă a căzut în gol în timp ce își făcea o fotografieFoto: rotalianul.com

Ceea ce trebuia să fie o după-amiază fără griji, de relaxare și odihnă, s-a transformat într-o tragedie pentru Violeta Melniciuc, informează Corriere della Sera, citat de rotalionul.com, transmite Știri.md.

Era în jurul orei 17:15 de duminică, 23 octombrie, când în timp ce se plimba cu o prietenă s-a oprit pe podul Ponte della Libertà, de pe via Vittorio Emanuele Marzotto, pentru a-și face o fotografie.

A încercat să se urce pe balustrada podului, dar a alunecat și a căzut în gol, sub ochii îngroziți ai prietenei sale care se pregătea să o fotografieze.

După un zbor de 7-8 metri, impactul cu albia râului Agno, secat de apă în această perioadă, a fost unul deosebit de violent și i-a provocat femeii răni fatale.

Puținii centimetri de apă nu au reușit să atenueze căderea trupului și Violeta a murit pe loc.

Recuperarea cadavrului a fost efectuată de pompierii sosiți cu o autospecială, cu scară, care au coborât în albia râului pentru a ajunge la corpul neînsuflețit.

Personalul sanitar sosit la locul incidentului nu a putut decât să constate decesul îngrijitoarei.

Zeci de martori au asistat la recuperarea cadavrului Violetei Melniciuc de către pompieri.

Imaginile camerelor de supraveghere din zonă sunt examinate de anchetatori pentru a putea fi confirmată varianta prietenei care a povestit cum s-a întâmplat faptele.

Procurorul va trebuie încă să decidă dacă efectuează cercetări suplimentare asupra cadavrului sau îl pune la dispoziția membrilor familiei pentru funeralii.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării