main logo
2276

Ion Sturza, martor într-un dosar de șantaj asupra lui Anatol Stati

Ex-premierul Republicii Moldova Ion Sturza a fost citat la Procuratura pentru Combaterea Criminalității și Cauze Speciale (PCCOCS).

Ion Sturza, martor într-un dosar de șantaj asupra lui Anatol StatiColaj: știri.md

Ion Sturza figurează drept martor într-un dosar penal pornit pe pretinse fapte de șantaj asupra omului de afaceri Anatol Stati.

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către Mariana Cherpec, procurorul responsabil pentru comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale.

„Confirmăm că domnului Ion Sturza, ex-premier al Republicii Moldova, i s-a expediat citație pentru a se prezenta astăzi la PCCOCS, în vederea audierii acestuia în calitate de martor în cadrul cauzei penale pornite pe faptul pretinselor acțiuni de șantaj, comise asupra omului de afaceri Anatol Stati.

Domnul Sturza nu s-a prezentat astăzi la audieri, însă precizăm că în acest moment procurorii nu au dovada recepționării citației de către acesta”, ne-a declarat Mariana Cherpec.

Contactat de Știri.md, Ion Sturza susține că nu a primit citația.

„Eu nu locuiesc de mulți ani în Moldova. Nu am văzut citația și nici nu cunosc nimic despre ce fel de șantaj este vorba. Evident că, dacă voi fi citat, voi răspunde demersului procurorilor”, a declarat fostul premier.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării