main logo
1201

Trafic intens pe sensul de intrare în R. Moldova la vama Leușeni

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) prezintă informații actualizate despre situația la punctele de trecere ale frontierei.

Trafic intens pe sensul de intrare în R. Moldova la vama LeușeniFoto: IGPF

(Ora 16:00) La punctul de trecere Leușeni se atestă valori ridicate de trafic pe sensul de intrare în Republica Moldova, transmite Știri.md.

Polițiștii de frontieră și vameșii au dispus mai multe măsuri pe linia degajării circulației și excluderii formării rândurilor.  Au fost suplimentar deschise artere de control și suntem mai mulți la linie. 

"Intervenim repetat cu rugămintea de a ne contacta,  înainte de a porni la drum,  pentru a cunoaște situația la trecerea frontierei de stat (022 259 717)", comunică IGPF.

(Ora 09:00) În dimineața zilei de astăzi, 11 august, la punctele de trecere a frontierei Leușeni și Sculeni se înregistrează flux majorat de autovehicule pe sensul de ieșire din Moldova, transmite Știri.md.

La pistele de control staționează câte 50 de mijloace de transport în fiecare punct de trecere.

Pentru fluidizarea circulației se aplică procedura REVERS, adică traficul este redirecționat pe benzile destinate sensului opus de deplasare. 

"Amintim că este funcțională non-stop Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), contactați-ne și cunoașteți din surse oficiale situația la frontieră", comunică Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării