main logo
4396

Femeia și fiica sa, stropite cu acid, au fost externate din spital

Nicoleta, femeia care a fost stropită cu acid de propriul soț, dar și fiica sa de șapte ani se simt mai bine și au fost externate. Aceasta va trebui să revină în spital pentru alte transplanturi, a scris Cristina Mastac Comerzan pe pagina sa de Facebook.

Femeia și fiica sa, stropite cu acid, au fost externate din spitalFoto: Captură ecran

„Știu că mulți din voi urmăriți istoria mămicii și a fetiței ei stropite cu acid de soț, și vă faceți griji pentru soarta lor. Iată că vin cu noutăți bune! Cu mare bucurie vă anunț că ambele deja au fost externate! Nicoleta va trebui să revină la spital pentru alte transplanturi, dar cel mai important e că e în afara pericolului!”, se menționează în postare, transmite Știri.md.

„Pe această notă pozitivă, aș vrea să spun un mare, mare mulțumesc medicilor de la Spitalul de Traumatologie și Ortopedie, care au vegheat la capul Nicoletei și au scos-o din ghearele morții la propriu! La cât de grave au fost arsurile, faptul că mămica e în viață e pur și simplu o minune! Plecăciuni îngerilor în halate albe! Lupta Nicoletei e doar la început și e încă enorm de mult de lucru cu cicatricile și cu consecințele arsurilor, dar, pas cu pas, cu ajutorul oamenilor buni și cu Doamne Ajută, sunt sigură că va reuși!”, a mai scris Cristina.

Știri.md amintește că o femeie și fiica ei în vârstă de doar șapte ani au nevoie de ajutor, după ce au fost stropite cu acid de soț. Acestea au ajuns la spital cu arsuri deosebit de grave, au suportat câteva intervenții și urmează și altele.

Citește și: Mărturiile femeii care a fost stropită cu acid de soț: El nu regretă

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării