main logo
2211

Cine a insuflat Mitropoliei Moldovei teoria microcipurilor

Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, ÎPS Vladimir, a explicat cine i-a insuflat ideea că vaccinul anti-COVID ar conține cip.

Cine a insuflat Mitropoliei Moldovei teoria microcipurilor

Potrivit ÎPS Vladimir, Mitropolia s-a consultat cu niște teologi greci, iar ulterior a emis declarația în care se menționa că prin vaccinare „sistemul antihristic mondial dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G”, transmite Știri.md.

„Atunci când a fost vorba de cip, noi ne-am consultat cu niște teologi greci, în frunte cu un arhimandrit foarte vestit, Zisis. El este considerat un lider al bisericii ortodoxe din Grecia. Poate lider cu ghilimele, poate nu - nu știu. El a fost cel care ne-a insuflat teoria aceasta și noi am emis acea decizie. Nu toți cei opt membri ai Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova au fost de acord. Se întâmplă să mai și greșim. Suntem oameni. În orice caz, după acel caz am devenit mai atenți și trecem toate deciziile prin sită. Dar în a doua parte a pandemiei noi ne-am implicat și am respectat restricțiile și chiar am adus de peste hotare materiale de protecție”, potrivit ÎPS Vladimir, transmite Știri.md.

În luna mai 2020, Mitropolia Moldovei făcea publică o declarație în care menționa că „vaccinarea reprezintă un pericol de microcipare sau introducere în organismul uman a altor dispozitive străine lui”.

Un an mai târziu, Mitropolia a salutat vestea campaniei de vaccinare care ar putea diminua și stopa pandemia, a instituit un șir de măsuri în timpul slujbelor în vederea protejării sănătății cetățenilor, a primit mai multe donații de echipamente de protecție anti-COVID și a îndemnat oamenii să se adreseze specialiștilor.

Citește și: 

Cum Mitropolia Moldovei îl leagă pe Bill Gates de vaccin, cipuri și 5G

Mitropolia Moldovei: Poziția noastră rămâne una favorabilă vaccinării

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării