main logo
848

Ceban lansează noi acuzații către Guvernare după dezastrul din Capitală

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a venit cu o reacție după dezastrul provocat de ploi în Capitală.

Ceban lansează noi acuzații către Guvernare după dezastrul din CapitalăFoto: știri.md

Acesta lansează noi acuzații în adresa Guvernării, după ce viceprim-ministrul și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, l-a luat în râs pe primarul Capitalei, Ion Ceban, după incidentele provocate de furtuna de ieri, transmite Știri.md.

Edilul se arată indignat că IGSU și MAI nu se implică pentru a ajuta oamenii afectați de ploile torențiale.

"Ieri am fost șocat de poziția unor persoane din actuala Guvernare. Nu am cuvinte pentru a comenta expunerile publice ale acestor așa-numiți demnitari. Să te bucuri sadic de faptul că o persoană decedează este ceva de neimaginat. Să ai plăcere că se distrug blocuri și mașini, eu nu înțeleg aceste lucruri.

Afectat nu a fost doar Chișinău, dar și alte 18 regiuni. Eu știu că într-o țară care pretinde a fi normală, astăzi ar lucra cot la cot cu noi IGSU și MAI. Așa este normal", a declarat Ceban.

Menționăm că conform informațiilor colectate din subdiviziunile instituției, pompierii din municipiul Chișinău au efectuat defrișări de copaci și crengi pe mai multe adrese din capitală.

Pe strada Iazului nr. 2/4, angajații IGSU au pompat apa dintr-un subsol a unui bloc de locuit. De intervenția specialiștilor a fost nevoie și în localitatea Grătiești a municipiului, după ce o creangă a căzut peste o conductă de gaz din strada Bogdan Petriceicu Hașdeu 31.

Pe strada Kiev 12 din capitală, salvatorii au avut misiunea de a defrișa un copac căzut peste un automobil. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

Defrișări de arbori au fost realizate și pe străzile Matei Basarab, Mihail Sadoveanu și Bogdan Voievod din capitală.

La Comrat salvatorii din sudul țării au avut misiunea de a defrișa un arbore căzut peste o conductă de gaz din strada Kirova nr. 15.

Citește și: Spînu îl ia peste picior pe Ceban: Ploaia arată cât de prost gestionezi

Citește și: Mai multe apartamente, inundate în Capitală. Locatar: Unde este statul?

Citește și: Chișinău: Cinci milioane de lei pentru reabilitarea rețelelor electrice

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării