main logo
231

Activitatea comisiilor parlamentare în luna noiembrie, în cifre

Pe parcursul lunii noiembrie, comisiile parlamentare permanente s-au convocat în 54 de ședințe. La ele au fost aprobate 42 de rapoarte, 17 corapoarte și 178 de avize.

Activitatea comisiilor parlamentare în luna noiembrie, în cifreFoto: știri.md

În această perioadă, membrii Comisiei economie, buget și finanțe au aprobat rapoartele pentru 16 proiecte, iar pentru șase inițiative legislative au fost aprobate corapoarte, transmite Știri.md

La fel, la ședințele Comisiei politică externă și integrare europeană au fost aprobate șapte rapoarte și șase corapoarte. Iar membrii Comisiei protecție socială, sănătate și familie au votat șase rapoarte și două corapoarte.

Tot în luna decembrie, la ședințele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică au fost avizate 30 de proiecte. Membrii Comisiei agricultură și industrie alimentară au avizat 29 de inițiative legislative, iar cei ai Comisiei administrație publică – 27.

Parlamentul de legislatura a XI-a are constituite 11 comisii permanente. Potrivit Regulamentului, acestea sunt organe de lucru ale Parlamentului, constituite pentru efectuarea activităţii Legislativului.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării