main logo
400

500 de diplome de model neutru, apostilate de autoritățile R. Moldova

500 de diplome de model neutru, eliberate de Universitatea ”Taras Șevcenco” din orașul Tiraspol au fost apostilate de autoritățile R. Moldova.

500 de diplome de model neutru, apostilate de autoritățile R. Moldova

Diplomele au fost apostilate cu următoarele cele mai solicitate destinații: Italia - 102, SUA -72, Bulgaria - 52, Israel - 46, Polonia - 46, Franța - 32, transmite Știri.md.

"Reintegrarea spațiului educațional unic și oferirea șansei ca tinerii studioși din stânga Nistrului și mun. Bender să-și realizeze potențialul și performanțele pe întreg teritoriul țării și peste hotarele țării, inclusiv în spațiul european, reprezintă o prioritate constant promovată de către autoritățile Republicii Moldova", menționează autoritățile de la Chișinău.

Menționăm că pportunități noi de studii au descoperit studenții din regiunea transnistreană și în multe alte țări din spațiul Uniunii Europene, precum: România, Spania, Olanda, Irlanda, Austria, Belgia etc.

"Această imagine relevă atractivitatea sporită a beneficiilor și a studiilor de înaltă calitate oferite de Republica Moldova și partenerii internaționali ai acesteia, încadrată în logica politicilor de reintegrare a țării, dar și implementarea neîntreruptă a angajamentelor agreate în procesul de negocieri privind reglementarea transnistreană", se mai arată în comunicatul remis.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării