main logo
681

Vlah, despre protestele din autonomie: Oamenii cer responsabilitate

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a spus, comentând mitingurile de protest tot mai frecvente ale populației din autonomie, că "oamenii doresc o conducere a țării responsabilă, care este gata să convină prețul gazelor cu partenerii".

Vlah, despre protestele din autonomie: Oamenii cer responsabilitateFoto: adevărul.ro

După cum transmite Infotag, într-o emisiune a postului de televiziune GRT, ea a spus că "mai sunt câteva luni până la iarnă, iar locuitorii speră că autoritățile vor veni cu soluții pentru atenuarea crizelor energetică și economică", transmite Știri.md.

Vlah a subliniat că autoritățile regionale și locale îi susțin pe locuitori, deoarece creșterea prețurilor la alimente și gaze este o durere și o problemă pentru fiecare locuitor al țării.

"Este foarte bine că locuitorii noștri n-au rămas niciodată indiferenți la probleme, se adună și își exprimă punctul de vedere. 

Reprezentanți atât ai autorităților regionale, cât și ai autorităților locale participă și ei la aceste mitinguri și își exprimă și sprijinul față de locuitori, pentru ca guvernul să rezolve cele mai importante probleme", a spus bașcanul, subliniind că "populația este în așteptare, pentru că nici salariile, nici pensiile și nici alocațiile n-au crescut pe fondul unei creșteri puternice a prețurilor".

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării