main logo
3554

Stratulat, către Popșoi: Când plătim pentru gaz, nu susținem războiul?

Pediatrul Mihai Stratulat i-a adresat o întrebare deputatului PAS, Mihai Popșoi, după ce parlamentarul a declarat că pentru a avea gaz mai ieftin ar fi trebuit să susținem războiul împotriva ucrainenilor.

Stratulat, către Popșoi: Când plătim pentru gaz, nu susținem războiul?Colaj: știri.md

Stratulat îl întreabă într-o postare pe Facebook: "Când plătim rușilor 1450 de euro pentru 1.000 m3 la gaz, bani cu care rușii își aprovizionează armata cu muniții, oare noi nu susținem indirect acest război?", transmite Știri.md.

"Dar poate dacă am plăti mai puțin pentru gaze, ar fi mai puține muniții pentru armata rusească și mai puține rachete ar zbura în Ucraina?

Dar atunci când Republica Moldova dă undă verde uzinei de la Râbnița să funcționeze, noi nu susținem armata rusească din regiunea Transnistreană, armata care o să treacă Nistrul, când rușii o să treacă de Odessa?

După eșecul lui Spânu Dominatorul de a ne aduce cel mai ieftin gaz în țară, rușii astăzi râd de noi, ne vând cel mai scump gaz din toată Europa!

Iar acest preț, nu este prețul libertății noastre, este prețul prostii noastre", a conchis Stratulat.

Știri.md amintește că Mihai Popșoi a declarat că pentru gaz mai ieftin, trebuie să sprijinim uciderea oamenilor în țara vecină.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării