main logo
1531

Spînu: Forțe agresive din afara țării vor să dezbine PAS. Echipa e unită

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, susține că "forțe agresive din afara țării vor să dezbine PAS pentru că se tem de fermitatea cu care mergem înainte".

Spînu: Forțe agresive din afara țării vor să dezbine PAS. Echipa e unităFoto: știri.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, ministrul răspunde zvonurilor potrivit cărora unii membri PAS ar acționa pentru a slăbi partidul, transmite Știri.md.

"Partidul Acțiune și Solidaritate a primit încrederea cetățenilor pentru a face justiție, a pune hoții la pușcărie și a îmbunătăți viața oamenilor. Acesta este scopul și interesul nostru ca partid. Puterea echipei PAS vine din unitatea și sinceritatea membrilor. Forțe agresive din afara țării vor să dezbine PAS pentru că se tem de fermitatea cu care mergem înainte. 

Zvonurile precum că eu sau alți colegi din partid acționăm pentru a slăbi PAS sunt aberante și fabricate cu scopul de a slăbi încrederea cetățenilor. Interesul meu este să fac parte dintr-un partid unit, pentru că doar un partid unit poate avea puterea de a schimba lucrurile spre bine.

Echipa noastră - și Guvernul, și Parlamentul, și Președinția - va merge unită înainte.

Nimeni dintre noi nu se ține de fotolii. Scopul nostru nu este funcția, ci îndeplinirea obiectivelor noastre comune. Oricine din colegii noștri va simți dacă acțiunile sale dăunează partidului și interesului țării și am toată încrederea ca va pune în față anume interesul național", notează Spînu.

În context, menționăm că liderul Partidului "Democrația Acasă", Vasile Costiuc, a comunicat recent că în interiorul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) ar exista unele divergențe, iar fracțiunea PAS din Parlament ar fi divizată în două, una din grupurile de deputați fiind controlată de către ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării