main logo
387

Reuniune pentru implementarea Planului de acțiuni al UE în Moldova

În incinta Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene s-a desfășurat reuniunea Comitetului director pentru monitorizarea implementării Planului de acțiuni al Consiliului Europei pentru Republica Moldova privind perioada 2021-2024.

Reuniune pentru implementarea Planului de acțiuni al UE în MoldovaFoto: MAEIE

Evenimentul a fost moderat de către directorul pentru programe și coordonare al Consiliului Europei, Claus Neukirch, și directorul pentru cooperare multilaterală din cadrul MAEIE, Victor Lăpușneanu, cu implicarea activă a reprezentanților din 29 de instituții din țara noastră, transmite Știri.md.

La ședință a avut loc un schimb de opinii asupra rezultatelor realizării Planului de acțiuni, progresele înregistrate, dificultățile întâmpinate, de rând cu prioritățile de viitor.

Instituțiile beneficiare din Republica Moldova au făcut prezentări tematice, pe domeniile de competență, fiind relevată importanța proiectelor de asistență oferite de organizație în general și impactul direct al acestora asupra proceselor de reformă în particular.

La finalul reuniunii, reprezentanții Consiliului Europei și MAEIE au trecut în revistă acțiunile prioritare pentru anii 2023-2024 în vederea implementării Planului de acțiuni.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării