main logo
1197

Novac despre exercițiile de la Parlament: Simulează exact cum a fost concursul de selectare a șefei PA

Deputatul PSRM, Grigore Novac, susține că simularea de astăzi de la Parlament e ca și concursul de selectare a șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin.

Novac: Exercițiile de la Parlament arată cum a fost selectarea șefei PA

„Simulare de evacuare la Parlament.... simulează evacuarea exact cum a fost simulat concursul de selectare a Șefei Procuraturii Anticorupție...”, a scris Novac, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în comun cu angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat desfășoară în clădirea Parlamentului Republicii Moldova un exercițiu tactic comun. Scopul aplicațiilor ține de diminuarea riscurilor situațiilor de urgență și excepționale la obiectivele de importanță strategică, dar și ridicarea nivelului de pregătire și cooperare a autorităților responsabile de siguranța și securitatea acestora, anunță IGSU.

Potrivit scenariului, în incinta Parlamentului s-au produs incendii multiple, astfel a fost nevoie de intervenția echipelor specializate pentru evacuarea persoanelor, dar și efectuarea lucrărilor de localizare și lichidare a focarelor.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării