main logo
1764

Năstase: De când Ceban e primar ne-am ales cu fortan și iarbă

Andrei Năstase, președintele fondator al Platformei DA, susține că primarul general al Capitalei nu are capacitatea de a rezolva probleme de o importanță majoră, ci doar lucruri ușoare precum întinderea pe jos a fortanului și amenajarea ierbii în parcuri.

Năstase: De când Ceban e primar ne-am ales cu fortan și iarbăColaj: Știri.md

„Nu aș vrea să-i acord multă atenție pentru că aș face ce face PAS-ul în ultima perioadă - îl crește ca pe drojdii. În campanie electorală el a spus lucruri frumoase - smart city, o să vă facem și poduri, și drumuri. Ne-am ales cu ce? Cu fortan întins pe jos și iarbă în parcuri. E cel mai ușor lucru de făcut. Când am ajuns la lucrurile mai puternice, mai importante în CMC, în cooperare loială cu instituțiile centrale ale statului am constatat cu toții că nu are domnul Ceban această capacitate”, a declarat Năstase în cadrul emisiunii Morari.live de la N4, transmite Știri.md.

Totuși, Năstase afirmă că dacă e de comparat activitatea lui Ceban cu ceea ce era pe timpul lui Chirtoacă, schimbări sunt. „Însă, dacă să compari cu ceea ce ar fi trebuit să fie, nu e nici pe departe Chișinăul să arate ca o capitală europeană”, a accentuat el.

Năstase se mai arată sigur că el ar fi fost un primar de câteva ori mai bun, având viziune, un proiect, credibilitate și echipă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării