main logo
1595

La Feștelița se va construi un sistem de canalizare și o stație de epurare

În satul Feștelița din raionul Ștefan Vodă se va construi un sistem de canalizare și o stație de epurare.

La Feștelița va apărea un sistem de canalizare și o stație de epurare

Despre aceasta a anunțat șefa statului, Maia Sandu, în cadrul vizitei sale de ieri, 9 august, în raionul Ștefan Vodă, transmite Știri.md.

”La Ștefan Vodă am discutat cu locuitorii satului Feștelița, prima localitate din țară care, datorită parcului fotovoltaic construit cu fonduri europene, își asigură pe deplin necesitățile de energie a clădirilor publice. Comunitatea a implementat și alte proiecte importante, care au schimbat fața localității și au contribuit la creșterea standardelor de viață ale oamenilor. În vara curentă Feștelița a câștigat un proiect în cadrul Programului „Satul European”, cu ajutorul căruia vor fi finalizate lucrările de construcție a sistemului de canalizare și a stației de epurare.

Am discutat cu oamenii despre problemele care afectează întreaga țară - implicațiile războiului din Ucraina, creșterea prețurilor, criza energetică. Le-am comunicat despre măsurile de susținere a populației și businessului anunțate de Guvern pentru perioada imediat următoare. Am vorbit și despre reformele inițiate în sectoarele cheie care trebuie să producă schimbări calitative pe termen mediu și lung”, a declarat Sandu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării