main logo
2132

Krasnoselski: Acțiunile analfabete ale politicienilor, o amenințare la adresa securității

Liderul Transnistriei nerecunoscute, Vadim Krasnoselski, consideră că principala ameninţare la adresa securităţii Republicii Moldova sunt acţiunile analfabete ale politicienilor săi, declaraţiile false şi subestimarea situaţiei.

Krasnoselski: Acțiunile analfabete ale politicienilor, o amenințare

După cum relatează Infotag cu referire la mass-media din regiune, joi, la evenimentele prilejuite de cea de-a 32-a aniversare a intrării pacificatorilor ruşi în Transnistria, el a declarat că "întotdeauna trebuie să tindem spre pace şi să operăm cu fapte", transmite Știri.md

"Dacă există o ameninţare la adresa securităţii, să aducă fapte concrete care nu există", a spus Krasnoselski.

"Forţele ruse de menţinere a păcii şi forţele transnistrene de menţinere a păcii îşi îndeplinesc misiunea, la fel ca şi membrii forţelor armate ale RMD, care sunt gata să se ridice în apărarea Patriei lor dacă este necesar. Suntem obligaţi să ne apărăm şi vom fi capabili să o facem", a avertizat liderul transnistrean.

"Orice război se apropie de sfârşit. Va fi pace şi ea este inevitabilă. Este în puterea politicienilor să grăbească lucrurile. Şi atunci de ce să amânăm pentru viitor, pierzând oameni şi economie în acest proces? Faceţi-o acum. Nu am nicio îndoială că toată această agitaţie, încercările de a efectua acte teroriste sunt momente de agresiune, dar totul va trece", a declarat Krasnoselski. 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării