main logo
826

Grosu, despre refuzul opoziției de a condamna războiul: Strategia struțului

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, susține că opoziția din Legislativ este una „fățarnică”, și asta pentru că nu este capabilă să condamne în public invazia Rusiei în Ucraina.

Grosu, despre refuzul BCS de a condamna războiul: Strategia struțului

Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu pentru Vocea Basarabiei, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

„Măcar unul din opoziția asta nu-i capabil să iasă în public și să spună: «Da, dlor, e o invazie din partea Federației Ruse împotriva Ucrainei; da, acolo e un război nejustificat».

 Atâta timp cât măcar unul nu are curajul din toți câți sunt acolo, bandiți, mai puțin bandiți, nu mă interesează, dar politic să iasă să condamne, ei n-au niciun drept moral să dea sfaturi”, a spus el.

Grosu a amintit despre unicul deputat socialist, Alla Dolința, care și-a depus mandatul, fiind nemulțumită de poziția formațiunii față de războiul provocat de Putin în statul vecin.

„N-am văzut decât un singur deputat care a avut curajul să scrie cerere și să-și dea demisia, care are o afinitate, s-a născut acolo, părinții locuiesc în Ucraina. În rest, strategia struțului și a fricosului politic care nu poate să spună elementarul: «Acolo mor copii nevinovați, acolo mor oameni nevinovați»”, a adăugat el.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării