main logo
698

Gavrilița: Activitatea Guvernului trebuie actualizată în unele domenii

Premierul Natalia Gavrilița consideră că este necesară intensificarea activității guvernului în unele domenii.

Gavrilița: Activitatea Guvernului trebuie actualizată în unele domeniiFoto: Captură video

Potrivit agenției Infotag, ea a spus acest lucru vineri, în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului de către noii miniștri ai economiei și mediului, transmite Știri.md.

"Pe parcursul a 15 luni, am reușit să facem față mai multor crize care s-au suprapus. Acum este nevoie de atenție față de mai multe sectoare cheie, pentru a trece cu bine această iarnă și pentru a consolida Moldova în familia europeană", a spus Gavrilița.

Ea l-a îndemnat pe ministrul economiei să păstreze legătura strânsă cu mediul de afaceri pentru a gestiona toate situațiile.

"Situația economică este dificilă. Dle Alaiba, vreau să vă mulțumesc pentru curaj. Cunoscând situația economică, sunteți gata nu doar să o gestionezi, dar și să realizați acele transformări despre care vorbiți de mult. Aici, în primul rând, este vorba de o reglementare serioasă pentru a reduce costurile în derularea afacerilor, pentru a elimina barierele în relațiile dintre agenții economici și stat", a subliniat premierul.

Ea a atras atenția și asupra priorităților în activitatea noului ministru al mediului.

"Indiferent de crizele actuale, să nu uităm de transformarea pe termen lung pe care o așteaptă oamenii. În primul rând, este vorba despre împădurire și sănătatea mediului, calitatea apei și, evident, managementul deșeurilor", a spus Gavriliţa.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării