main logo
517

Dumitru Budianschi: O demisie la solicitarea socialiștilor nu poate fi de onoare

O demisie la solicitarea fracțiunii socialiștilor nu poate fi de onoare.

Budianschi: O demisie la solicitarea socialiștilor nu poate fi de onoare

O declarație în acest sens a fost făcută de ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi, în plenul Parlamentului, transmite Știri.md.

"Eu am încercat să fac distincție clară între ceea ce a provocat inflația și ce acțiuni a făcut Guvernul și Ministerul pentru a susține cetățenii și afacerile. Eu am prezentat dovezi și fapte din care să poată fi făcută o concluzie obiectivă cum R. Moldova poate să facă față situației critice în care ne aflăm. 

Eu am încercat să vă demonstrez că conținutul moțiunii nu are nimic legat de aceea ce a făcut Ministerul Finanțelor și Guvernul pentru a diminua efectele crizei cu care se confruntă cetățenii R. Moldova", a declarat Budianschi.

Potrivit ministrului, această moțiune este utilizată de socialiști și comuniști pentru manipulare.

"Se induce opinia că de toate greutățile este vinovat Guvernul, de parcă dacă era alt Guvern situația era alta! Dacă erați dvs la conducere nu ați fi avut acest suport din partea partenerilor externi.

R. Moldova nu poate face față la aceste crize singură, fără suportul partenerilor. Noi nu putem ieși din aceste situații dramatice în care ne aflăm. O demisie la solicitarea fracțiunii socialiștilor nu poate fi de onoare", a subliniat Dumitru Budianschi în plenul Parlamentului.

Știri.md reamintește că moțiunea simplă împotriva ministrului Finanțelor, Dumitru Budianschi, a fost respinsă astăzi de Parlament.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării