main logo
981

Dodon: În lunile noiembrie-decembrie ar putea avea loc proteste mari

Ex-peședintele țării, Igor Dodon, susține că în lunile noiembrie-decembrie ar putea avea loc proteste mari în R. Moldova.

Dodon: În lunile noiembrie-decembrie ar putea avea loc proteste mariColaj: știri.md

Igor Dodon a declarat în cadrul unui interviu pentru Kp.md că acest lucru se va întâmpla după ce cetățenii vor primi facturile la resursele energetice, transmite Știri.md.

"Oamenii noștri sunt înțelepți, însă dacă situația nu se va îmbunătăție, atunci oamenii vor exploda. Când vor veni facturile în noiembrie-decembrie pentru căldură, când nu vor avea cu ce să-și hrănească copii, oamenii vor ieși la proteste, fără să le organizeze cineva. Și acest lucru se va întâmpla inevitabil", a declarat Dodon.

Totodată acesta susține că din cauza scumpirilor moldovenii devin tot mai disperați.

"Cred că se va ajunge în punctul în care reprezentanții guvernării pur și simplu vor fi prinși pe străzi și se va „comunica” cu ei. Se va întâmpla, din păcate. Încă o dată repet, nu fac apel la asta! Dar din lipsă de speranță, orice se poate întâmpla. Și aici nu va conta cine este pentru Rusia sau pentru Europa. Oamenii doar nu vor mai putea răbda!", a mai declarat Igor Dodon.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării