main logo
2370

Dodon, către Sandu: De ce permiți ca mama unui fost șef de stat să fie batjocorită?

Ex-președintele țării, Igor Dodon, a venit cu o reacție după ce mama lui a fost atacată verbal de activista Maria Olari, în timp ce a fost invitată astăzi la procuratură pentru explicații legate de cartușe goale de la armă de vânătoare, depistate la ea acasă.

Dodon: Maia, de ce permiți ca mama unui ex-șef de stat să fie umilită?Colaj: știri.md

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon o întreabă pe șefa statului, Maia Sandu, "de ce permite ca mama unui fost șef de stat să fie umilită și batjocorită public", transmite Știri.md.

"Maia Sandu, tu ai mamă? Maia Sandu, tu ai suflet?

De ce permiți ca niște nebuni și nebune cu certificat de la psihiatrie să își bată joc de oameni? De ce permiți ca mama unui fost șef de stat să fie umilită și batjocorită public de niște mizerii morale care trăiesc din bani negri plătiți pe ascuns de sponsorii PAS? 

De ce le permiți unor indivizi ca Litvinenco și procurorii lui de buzunar să organizeze tribunale agresive și linșaj în incinta instituțiilor de drept? Să știți, doamnă președinte, că toate aceste abuzuri și măgării vor avea consecințe serioase și vor fi pe sovestea dumitale. Așa lucruri nu se iartă și nu se uită. Teme-te de Dumnezeu, dacă ai un Dumnezeu, dacă nu îți este rușine de disprețul oamenilor, inclusiv de disprețul celor care te-au votat cândva", a scris Dodon.

Totodată, ex-șeful statului a transmis un mesaj și către aliații PAS.

"Mă adresez și către alții din Guvernarea PAS, către cei care poate mai au un pic de rațiune acolo. Ați ajuns să vă sprijiniți azi pe susținerea unor fanatici și a unor nebuni, cum este această mizerie morală, care a făcut-o pe mama să asiste neputincios la un atac violent? 

La acest nivel de disperare și de ură ați ajuns? Acestea sunt „argumentele” și „instrumentele” de care vă folosiți? Înseamnă că e proastă situația voastră și va deveni și mai proastă. Înseamnă că nu mai aveți în cine avea încredere și veți fi aruncați la urna politică, veți fi alungați de cetățeni, inclusiv de cei pe care i-ați amăgit atât de urât în 2020 și 2021.

Iar oamenii simpli să vadă în aceste imagini video metodele murdare și chiar criminale pe care le utilizați voi. Le-a utilizat și echipa TV aservită vouă, venită la indicația procurorilor cu întrebările pregătite de Litvinenco & Co pentru mama mea. Nimic sfânt în această guvernare galbenă.

Cele câteva cartușe de vânătoare, găsite într-o casă unde există de decenii tradiția de vânători la soț și la feciori, sunt un motiv de a purta o femeie în etate prin procuraturi? V-ați speriat că mama mea poate organiza o lovitură de stat? Vai de capul vostru...", a menționat Dodon.

Citește și: Mama ex-preşedintelui Igor Dodon, huiduită la Procuratura Anticorupţie

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării