main logo
1407

Chicu: Maia Sandu îi va învăța pe niponi cum trebuie de luptat cu hoții

„În următoarele 7 zile, Maia Sandu va înconjura globul pentru a-i învăța pe niponi și americani cum trebuie de luptat cu hoții și schemele - că acesta este scopul declarat al vizitelor date”.

Chicu: Maia Sandu îi va învăța pe niponi cum trebuie de luptat cu hoțiiColaj: Știri.md

Afirmația a fost făcută de președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Ion Chicu, în contextul în care rata inflației este de circa 34%, iar veniturile de la vamă și Fisc au scăzut în noiembrie cu 19%, transmite Știri.md.

„Considerând rata inflației de circa 34%, veniturile bugetare colectate de vamă și Fisc în luna noiembrie 2022 sunt cu aproximativ 19% mai mici, ca cele din noiembrie 2021. O fi rezultatul luptei crâncene cu schemele și corupția pe care o duc zi și noapte Maia Sandu și gruparea sa analfabetă și coruptă.

Evident, despre marele "succes" în combaterea corupției trebuie să afle toată lumea, de la Tokyo până la Washington. În următoarele 7 zile, Maia Sandu va înconjura globul pentru a-i învăța pe niponi și americani cum trebuie de luptat cu hoții și schemele - că acesta este scopul declarat al vizitelor date.

Participarea Maiei Sandu la niște conferințe cu tematică anticorupțională peste mări și oceane e foarte importantă pentru sutele de mii de moldoveni, care nu-și mai pot achita facturile. Așa crede președintele «vremurilor bune»”, a scris Chicu pe Facebook.

Amintim că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează în perioada 1-3 decembrie o vizită la Tokyo, iar în zilele de 5-7 decembrie, lidera de la Chișinău se va afla la Washington, unde va participa la Conferința Internațională Anticorupție, în cadrul Summitului pentru Democrație. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării