main logo
1472

Chicu, către Spînu: Să-i spună cineva că Chișinăul tot este R. Moldova

Fostul premier al Republicii Moldova, Ion Chicu, reacționează dur la postarea ministrului Infrastructurii, Andrei Spînu, care a scris că "în Chișinău, e suficientă o scurtă ploaie ca să avem ambuteiaje, inundații, acoperișuri luate de vânt, glod, copaci rupți și tot ce vrei pe drumuri".

Chicu, către Spînu: Să-i spună cineva că Chișinăul tot este R. MoldovaColaj: știri.md

"Să-i spună cineva acestei variole maimuțărești, că Chișinăul tot este Republica Moldova și el e ministru responsabil de infrastructura și starea de lucruri și pe acest teritoriu al țării. 

Atunci, când acest curcan umflat de sine se bucură de necazurile capitalei, de fapt, trădează natura adevărată a acestei grupări analfabete și corupte, în care el este principalul corupt. 

Oare nu trebuia el, premierul și toată gașca din fruntea PAS să fie aseară după furtună alături de chișinăuieni și structurile municipale, care înlăturau consecințele cataclismului natural? Nu, stau ipocriții pe FB și fac haz de necaz", a scris fostul premier pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

Declarațiile vin după ce ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a scris ieri, 9 august, că "în Chișinău, e suficientă o scurtă ploaie ca să avem ambuteiaje, inundații, acoperișuri luate de vânt, glod, copaci rupți și tot ce vrei pe drumuri. Ion (Ivan) poți să faci km de trotuare, dar doar 30 min de ploaie arată cât de prost gestionezi acest oraș".

Precipitațiile de ieri, însoțite de descărcări electrice, au provocat daune capitalei. Astfel, unii copaci au fost rupți pe jumătate, alții au fost smulși de la rădăcini din pământ. Din cauza ploii, și scara unui blocului de pe strada Iazului a fost inundată.

Mai mult decât atât, unele mașini au fost înghițite de apă, iar străzile s-au transformat în râuri.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării