main logo
2770

Momentul în care Shakira este agresată de mama lui Piqué

În fiecare zi apare câte o nouă poveste despre Shakira și Gerard Piqué. Despărțirea celor doi a fost atât de mediatizată, încât și familia celor doi a fost, fără să vrea, protagonistă.

Momentul în care Shakira este agresată de mama lui Piqué

În urmă cu câteva zile, un videoclip a devenit viral pe rețelele de socializare, în care Shakira și Bernabeu, mama lui Piqué vorbesc, acesta din urmă întinzându-și mâna și o apucă de față pe Shakira, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Videoclipul o arată pe mama lui Piqué când o apucă de față pe cântăreață, apoi își duce un deget la buze, rugând-o să tacă, apoi cele două își continuă conversația, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

În videoclip apare și Piqué, care pare că vorbește cu cele două. În timp ce internauții spun că Shakira a fost agresată, cântăreața pare destul de relaxată în videoclip, de parcă cele două au mai trecut prin situații simialare și se simt confortabil, chiar și atunci când limitele sunt atinse.

Zvonurile despre o ceartă aprinsă între Shakira și Bernabeu au devenit virale odată cu lansarea noii piese a cântăreței.

Potrivit revistei spaniole Lecturas, mama lui Piqué a fost destul de afectată de ruptura dintre fiul ei și cântăreață. „Este devastată”, se arată în articol, susținând că despărțirea a creat tensiune între Bernabeu și Shakira, dar și între ea și nepoții ei, Milan și Sasha.

Revista susține că Bernabeu a vrut ca cei doi să-și rezolve problemele, sfătuindu-l pe Piqué să repare relația cu Shakira.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării