main logo
3591

Un moldovean, condamnat pe viață: A violat o femeie în Marea Britanie

Un moldovean a primit o pedeapsă cu închisoare pe viață, după ce a violat și bătut o femeie în Marea Britanie. Bărbatul a fost condamnat anterior pentru omorul iubitei sale de 19 ani în R. Moldova.

Un moldovean, condamnat pe viață: A violat o femeie în Marea BritanieColaj: știri.md

Sergiu Boianjiu, care a venit în Marea Britanie după ce a ispășit 10 ani pentru uciderea iubitei sale, a fost surprins de camerele de supraveghere în februarie, când a violat și a lovit repetat o femeie în Northamptonshire, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Imaginile recuperate de poliție l-au arătat pe Boianjiu, care credea că a ucis femeia, părăsind locul pentru a căuta un loc să ascundă trupul victimei.

Pe imaginile camerelor de supraveghere apare și femeia grav rănită, pe care Boianjiu a vrut să o „elimine” ca potențial martor, fiind descoperită de un trecător, după ce a stat câteva ore întinsă în ploaie și frig.

Potrivit juraților, Boianjiu, în vârstă de 38 de ani, și-a premeditat cu atenție acțiunile, încercând să ascundă infracțiunea, căutând dovezi care l-ar putea incrimina.

În ciuda faptului că avocații lui Boianjiu au încercat să îi împiedice pe jurați să descopere orice detaliu despre crimele sale anterioare, ulterior s-a aflat că acesta a fost găsit vinovat de furtul dintr-o școală și de „crima deliberată” a unei tinere, în vârstă de 19 ani, în 2002.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării