main logo
712

Serghei Lavrov: Vechile relații cu Occidentul nu vor fi restabilite

Restabilirea relațiilor dintre Rusia și Occident în domeniul securității europene nu se va mai produce, având în vedere acțiunile actuale atât ale Occidentului, cât și ale OSCE, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, scrie Ria Novosti.

Serghei Lavrov: Vechile relații cu Occidentul nu vor fi restabilite

„Vecinii noștri occidentali și foștii parteneri vor deveni brusc interesați să restabilească cumva munca comună privind securitatea europeană, atunci vor afla că nu va exista nicio restaurare. Pentru că restaurarea înseamnă ceea ce a fost înainte. Dar acest lucru nu se va întâmpla", a spus Lavrov la o conferință de presă joi, scrie presa din Ucraina, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

El a subliniat că acțiunile OSCE și ale Occidentului de astăzi ridică întrebări dificile cu privire la relația dintre Federația Rusă și organizație, precum și ce se va întâmpla cu OSCE însăși.

„Vom vedea când și dacă Occidentul realizează că este mai bine să coexiste pe baza unor fundații convenite de comun acord, atunci vom asculta ce propune Occidentul”, a concluzionat Lavrov.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării