main logo
4992

O tânără și-a pierdut vederea temporar după ce și-a injectat cerneală în ochi

O tânără de 27 de ani din Australia care și-a acoperit 98% din suprafața corpului cu tatuaje a mărturisit că și-a pierdut vederea pentru câteva săptămâni după ce și-a introdus cerneală în globii oculari.

O tânără și-a pierdut vederea după ce și-a injectat cerneală în ochi

Amber Luke, din Brisbane, a cheltuit peste 250.000 de dolari pentru a-și acoperi aproape întreaga suprafață a corpului cu cerneală, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Decizia tinerei, destul de cunoscută pe rețelele de socializare, a pornit controverse în rândul fanilor săi, care i-au cerut să se oprească, însă ea spune că totul „a meritat”. „Acum am văzut cât de rezistentă sunt”, a spus Luke despre stresul extrem la care și-a expus corpul, potrivit Lad Bible.

Amber Luke și-a făcut în total peste 600 de tatuaje. Transformarea a durat șapte ani, timp în care a avut convulsii și a suferit de orbire temporară.

Într-o postare pe Instagram ea a povestit că după o „operație defectuoasă” la ochi, iar cerneala injectată a lăsat-o „complet incapabilă” să fie independentă și că a început chiar să plângă cu „lacrimi albastre”.

„Au trecut cinci ani de când mi-am pierdut vederea timp de trei săptămâni”, a scris ea.

„A fost o procedură chinuitoare, a trebuit să suport patru injecții în fiecare dintre globii oculari. Am plâns lacrimi albastre timp de două zile după ce a fost efectuată procedura”, a mai povestit ea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării