main logo
4606

O prezentatoare TV din SUA s-a sinucis după ce logodnicul a anulat nunta

O prezentatoare TV celebră din Wisconsin s-a sinucis. Tânăra și-a cumpărat o armă cu 90 de minute înainte de gestul fatal și a trimis mesaje de adio fostului logodnic și unei prietene.

O prezentatoare TV din SUA s-a sinucis după ce logodnicul a anulat nuntaFoto: adevarul.ro

Neena Pacholke, în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis în orașul Wausau din statul Wisconsin, în casa pe care ea și fostul său iubit, Kyle Haase, au cumpărat-o împreună în luna iulie, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Potrivit raportului de poliție, obținut de TMZ, polițiștii au fost trimiși la reședința respectivă după ce au primit un telefon de la o prietenă care voia să se asigure că Neena era în regulă, deoarece femeia „făcea aluzii sinucigașe prin SMS”.

Textul ei suna în felul următor: „El [Kyle] mi-a spus că mă urăște și că se va simți precum câștigătorul unui milion de dolari odată ce voi ieși din viața lui”.

De asemenea, ea i-a trimis un ultim mesaj lui Kyle — care s-a despărțit de Neena cu doar 7 săptămâni înainte de nunta lor — în care îi spunea: „Îmi pare atât de rău că îți fac asta, dar nu mai pot suporta durerea”.

Poliția a ajuns la locuința ei, a auzit un zgomot, urmat de un sunet al unui corp prăbușit. În momentul în care polițiștii au intrat, Neena se împușcase deja în cap cu un pistol.

Polițiștii au găsit o chitanță conform căreia femeia a cumpărat arma cu 90 de minute înainte de a se sinucide.

Istoricul său de pe Google din noaptea precedentă indica faptul că a căutat mai multe moduri de a-și pune capăt vieții.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării