main logo
1538

O moldoveancă de 51 de ani din Italia, bătută de soț cu ciocanul în cap

Tragedie în această dimineaţă în localitatea italiană Filottrano. Un bărbat şi-a pus capăt zilelor după o ceartă cu soţia pe care o bătuse înainte în cap cu un ciocan. Femeia era originară din Republica Moldova, dar se stabilise de ceva timp în Italia.

O moldoveancă de 51 de ani din Italia, bătută de soț cu ciocanul în capFoto: observatornews.ro

Totul s-a întâmplat în jurul orei locale 6:30 într-o casă din Via Santa Maria, transmite Știri.md cu referire la observatornews.ro.

Potrivit unei reconstituiri realizate de carabinieri, femeia, o moldoveancă în vârstă de 51 de ani a fost lovită în repetate rânduri în cap de soţ, care s-a folosit pentru a o ataca de un ciocan din cauciuc, folosit adesea de muncitori pentru a bate gresia cu faianţă, scrie Corriere Adriatico.

Şi-a bătut soţia, apoi s-a sinucis

Femeia a reuşit să scape din ghiarele soţului agresiv şi a ieşit în stradă, acolo unde a fost văzută de câţiva trecători.

Martorii au ajutat-o şi au sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor.

Femeia era rănită grav şi plină de sânge. Medicii s-au deplasat la faţa locului pentru a-i oferi primul ajutor iar în ajutor a fost trimis şi un elicopter de salvare. 

Imediat după ce s-au asigurat de starea de sănătate a femeii, poliţiştii au plecat pe urmele soţului, care fugise de acasă pentru a nu fi prins.

Bărbatul de 51 de ani a fost găsit spânzurat în cabana firmei la care era angajat.

Cu ajutorul unei frânghii, cel care îşi atacase soţia mai înainte s-a legat la gât şi şi-a pus capăt zilelor. 

Din primele informații, se pare că bărbatul a încercat să-și ucidă soția, modivul de la care pornise scandalul fiind acela că soţia a cerut să divorţeze. 

Deși nu și-a pierdut deloc conștiința, rănile suferite de victimă erau foarte grave, iar personalul medical care a intervenit cu ambulanța la fața locului a solicitat imediat un elicopter medical pentru a transporta-o la spitalul Torrette din Ancona.

Medicii de acolo au reușit apoi să o stabilizeze, iar moldoveanca de 51 de ani se află acum în afara oricărui pericol.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării