main logo
5874

Motivul pentru care o femeie a dat de 150 de ori examen pentru permis

O femeie care a dat aproximativ 150 de examene pentru permisul de conducere – atât teoretice, cât și practice - a fost condamnată la opt luni de închisoare, relatează BBC.

Motivul pentru care o femeie a dat de 150 de ori examen pentru permis

Inderjeet Kaur, 29 de ani, din Llanelli, Carmarthenshire, a recunoscut că a susținut testele între 2018 și 2020. Potrivit poliției, ea dădea examenele în locul unor persoane care nu știau suficient de bine limba engleză, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Potrivit tribunalului din Swansea, care a condamnat-o, la centrele de testare au apărut suspiciuni că Kaur se dă drept altcineva și susține examenele în numele altor persoane.

Kaur a dat examenele în Swansea, Carmarthen, Birmingham și Londra. Potrivit poliției, femeia făcea acest lucru pentru bani.

„Fraudele ca acestea prezintă riscuri semnificative pentru publicul larg”, a spus inspectorul de poliție Steven Maloney.

Caroline Hicks, o reprezentantă a Agenției pentru standardele șoferilor și vehiculelor, a spus că permisele de conducere obținute în mod fraudulos ar putea fi anulate.

„Rolul acestor examene ese de a ne asigura că oamenii au cunoștințele, abilitățile și atitudinea corecte pentru a conduce pe drumurile noastre. Eludarea testelor pune viețile în pericol”, a adăugat ea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării