main logo
683

Fără test sau vaccin: Țările treptat ridică resctricțiile de călătorie

Restricțiile de călătorie provocate de pandemia de COVID-19 au fost ridicate în mai multe țări. Astfel, moldovenii care planifică călătorii în această perioadă, nu sunt obligați să prezinte un test anti-Covid sau vaccina anti-COVID.

Fără test sau vaccin: Țările treptat ridică resctricțiile de călătorie

Astfel, România nu solicită certificatul electronic COVID-19 și, de asemenea, nu se mai aplică măsura carantinei. Totodată, a fost eliminată obligativitatea completării formularului de localizare a pasagerilor (PLF). Datele se conțin în noua alertele de călătorie, actualizate la data de 2 septembrie, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Restricțiile de călătorie provocate de pandemia de COVID-19 au fost ridicate în Austria. Călătorii nu sunt obligați să furnizeze dovezi ale vaccinării, ale recuperării în urma COVID-19 sau ale unui rezultat negativ al testelor, cu excepția cazului în care intră în țară sau în zone cu risc epidemiologic ridicat (în prezent nu sunt enumerate astfel de țări sau zone).

Belgia a anulat restricțiile de călătorie introduce anterior în contextul situației epidemiologice generate de pandemia Covid-19. La intrarea în țară nu mai este solicitat certificatul electronic Covid-19 și, de asemenea, nu se mai aplică măsura carantinei.

Și în Bulgaria, restricțiile au fost ridicate.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării