main logo
1844

Emoționant: O femeie a fost ținută de mână pe tot parcursul zborului

O întâmplare emoționantă a avut loc la bordul unui avion. O femeie care era speriată a fost ținută de mână pe tot parcursul drumului de un însoțitor de zbor.

Emoționant: O femeie a fost ținută de mână pe tot parcursul zborului

Momentul celor doi a fost surprins într-o fotografie, care a strâns zeci de mii de aprecieri, comentarii și distribuiri, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

„Vă mulțumesc că ați împărtășit acest lucru. Lumea are nevoie de mai mulți îngeri zburători ca Floyd”, a scris un internaut.

Pentru mulți dintre noi, a zbura cu avionul este o corvoadă. Asta s-a întâmplat și în cazul unei femei din SUA, care a fost îngrozită de gândul că s-ar putea întâmpla ceva atunci când avionul se află la înălțime, scrie Hindustan Times.

Văzând că femeia este puternic tulburată, un însoțitor de zbor a decis să rămână alături de ea pe tot parcursul zborului. S-a așezat pe jos, lângă femeie, a ținut-o de mână tot drumul și i-a explicat în detaliu ce înseamnă fiecare turbulență și zgomot.

Molly Simonson Lee, care se afla în același avion, a postat o fotografie cu cei doi pe Facebook, iar poza a devenit virală.

„Priviți această bijuterie de însoțitor de bord. Femeia asta era atât de terifiată de zbor, așa că i-a explicat de unde vine fiecare sunet și turbulență și chiar s-a așezat aici, ținându-o de mână. @delta, Floyd Dean Shannon merită o mărire de salariu!”, a scris Lee la descrierea fotografiei.

May be an image of 2 people, child, people sitting and indoor

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării