main logo
1111

După 17 ani au descoperit că în locul tatălui fusese îngropat altcineva

În mormântul tatălui pe care l-au îngrijit timp de 17 ani s-a dovedit că a fost îngropată o altă persoană. Este drama prin care a trecut o familie din Marea Britanie, care a primit șocanta veste după aproape două decenii de la moartea acestuia.

După 17 ani au descoperit că în locul tatălui fusese îngropat altcinevaFoto: protv.ro

Copiii defunctului nu ar fi aflat asta niciodată, dacă între timp nu ar fi murit și mama lor, pe care au hotărât să o îngroape alături de tată, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Tom Bell și surorile sale au descoperit greșeala șocantă după moartea mamei lor, ale cărei ultimă dorință a fost să fie îngropată alături de soțul ei.

Ei rămas uimiți când au primit un telefon de la firma de pompe funebre, spunându-li-se că groparii au găsit sicriul unei femei în mormântul tatălui lor, relatează Daily Mail.

Defuncta, Hilda Bell, este ținută la firma de pompe funebre de cinci săptămâni, și nici până acum cei trei urmași nu știu unde a fost îngropat tatăl lor.

„Pierderea mamei noastre a fost devastatoare. Și apoi să ni se spună că mormântul tatălui nostru, unde am fost în ultimii 17 ani, nu este al lui, este pur și simplu insuportabil. Cum este posibil?

Mama noastră zace într-o casă de pompe funebre și așteaptă să fie îngropată, iar tatăl nostru este undeva în cimitir, într-un mormânt necunoscut” a spus Tom, în vârstă de 58 de ani, din Easington, County Durham.

Groparii, care aparțin de Episcopia de Durham, Marea Britanie, au săpat de atunci în șase locuri din cimitir, dar încă nu l-au găsit pe bărbatul decedat acum 17 ani.

Tom și surorile sale Denise, 59 de ani, și Debra, 53 de ani, și-au pierdut mama pe 16 iunie, decedată la vârsta de 79 de ani.

„Acum șaptesprezece ani, când a murit tata, mama a cumpărat locurile de veci pentru a putea fi împreună cu el când va muri. Mama mergea în fiecare vineri în drumul ei la coafor, să ia flori și să curețe piatra funerară.

Când groparii s-au dus să sape mormântul, cu două zile înainte de înmormântare, groparul a putut să coboare doar un metru și jumătate, în loc de doi metri și jumătate, adâncimea necesară unui loc de veci dublu.

A găsit sicriul altcuiva în mormântul tatălui. Nu ne-a venit să credem ceea ce auzim” a povestit Tom.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării