main logo
26563

Accident grav în România: Un moldovean a murit, iar altul e la spital

Un moldovean de 23 de ani a murit astăzi dimineață, după ce a fost implicat într-un grav accident de circulație, produs pe șoseaua Cluj-Napoca – Oradea. Un alt moldovean a fost transportat de urgență la spital.

Accident grav în România: Un moldovean a murit, iar altul e la spitalFoto: fb.com

Din primele date, tânărul de 23 de ani în timp ce se deplasa cu autoturismul pe direcția Huedin spre Oradea, la km 528+800m. ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, transmite Știri.md.

Acesta era condus din sensul opus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani.

La accident au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Huedin, cu două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje de Ambulanță.

La fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se aflau încarcerați doi bărbați, ce prezentau multiple traumatisme și pierderi de conștiență.

Salvatorii au folosit echipamentele din dotare pentru a asigura accesul către victime și ale extrage fără agravarea leziunilor suferite, scrie presa română.

În urma accidentului, tânărul de 23 de ani a decedat, iar un alt tânăr în vârstă de 29 de ani, pasager în autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportat la spital.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării