main logo
1291

Nissan lansează un nou SUV: Ce înseamnă tracțiunea e-Power

Lansarea vehiculului marchează o altă piatră de hotar în extinderea gamei sale de vehicule electrificate de către Nissan.

Nissan lansează un nou SUV: Ce înseamnă tracțiunea e-Power

De la sosirea sa pe piața japoneză în iunie 2020, Kicks a oferit o experiență de condus puternică, dar silențioasă, datorită grupului său de propulsie electrificat e-POWER. Corpul său compact face manevrarea ușoară, oferind totuși spațiu amplu interior, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro.

Cel mai recent Kicks dispune acum de sistemul e-Power de a doua generație – care îi oferă mai multă putere și o accelerație mai lină – iar cabina sa este și mai silențioasă. O versiune 4WD a fost adăugată la linie, oferind o experiență de condus plăcută și sigură într-o mare varietate de condiții. Ediția X Four Style, o clasă complet nouă, sporește reputația Kick pentru calitate, confort și design contemporan, cu un interior maro moale și un grătar întunecat, cu aspect cromat.

Debutând pentru prima dată în seria Nissan Note, motorul e-Power din a doua generație are o putere cu 5% mai mare și un cuplu maxim cu 7% mai mare, rezultând o experiență de condus mai încântătoare. Cu toate acestea, eficiența consumului de combustibil s-a îmbunătățit cu aproximativ 6,4% comparativ cu modelul anterior și este acum de 23 de kilometri pe litru. Silențiozitatea cabinei a fost, de asemenea, îmbunătățită prin reducerea frecvenței de pornire a motorului la turații mici.

În plus, intuitiv e-Pedal Step produce o experiență de condus mai relaxantă, oferind o decelerare lină atunci când pedala de accelerație este eliberată.

Tracțiune e-Power

Noul model e-Power 4WD dispune de un sistem electric 4WD care controlează cu precizie toate cele patru roți cu motoare puternice. Asigură confort de condus pe drumurile din oraș, viraje ușoare pe drumuri întortocheate și performanțe puternice în condiții dificile, cum ar fi drumurile înzăpezite.

Sistemul inteligent de avertizare de coliziune frontală este standard pe toate modelele o premieră în industrie pentru SUV-urile compacte. Acesta folosește un senzor radar în partea din față a vehiculului pentru a detecta distanțele dintre cele două mașini din față, precum și viteza relativă a acestora. Dacă sistemul determină că este nevoie să încetinească din cauza unei schimbări bruște cu vehiculele din față, acesta alertează șoferul și oferă suport pentru evitarea coliziunilor. Tehnologiile avansate, cum ar fi sistemul Intelligent Around View Monitor și Intelligent Rearview Mirror sunt echipamente standard pentru clasele superioare.

Consola centrală și maneta schimbătorului Kicks au fost actualizate cu un aspect mai modern și un finisaj de înaltă calitate. Pentru modelele cu interioare în două tonuri, bejul este acum oferit ca opțiune pe lângă bronzul portocaliu. Noua clasă Style Edition arată șic atât în interior, cât și în exterior, cu interiorul său maro moale și grila închisă cu aspect cromat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării