main logo
1097

Vivo a fost numit sponsor oficial al FIFA World Cup Qatar 2022 Ⓟ

Vivo a fost numit partener oficial şi sponsor al competiţiei FIFA World Cup Qatar 2022.

Competiţia a început pe 20 noiembrie 2022, iar vivo şi-a asigurat din 2017 un parteneriat şi sponsorizare alături de FIFA timp de 6 ani. 

FIFA vede în creatorul lui X90 Pro şi X Fold+ o modalitate de a se conecta cu fanii fotbalului din toată lumea. Telefonul pliabil vivo X Fold+ va fi prezent peste tot la meciurile din Qatar, în mâna fotbaliştilor, a influencerilor, pe postere dar și bineînțeles staff-ul de la eveniment va fi dotat cu acest terminal de ultimă generație pentru că au nevoie de rapiditate și viteză. 

O altă noutate importantă pentru publicul din Republica Moldova este că flagship-ul X90 Pro își va face în curând apariția și la noi, lentilele Zeiss, încărcare de 120W, procesor de ultimă generație sau filmarea în 8K vor face concurenții să tremure serios pentru că nu vor putea ține pasul cu acest dispozitiv.

vivo operează acum în peste 70 de ţări şi reguni de pe glob și mizează pe un public estimat la 5 miliarde de oameni pentru FIFA world Cup 2022. În acest moment vivo are 400 de milioane de utilizatori activi la nivel global şi își doreşte o lărgire a publicului. Brandul vivo și-a început expansiunea globală în 2014, ca și sub-brand al gigantului BBK, de unde provin şi OnePlus, OPPO sau Realme și a fost o pură coincidență că anunțul legat de parteneriatul între vivo și FIFA a coincis cu aniversarea a 118 ani de existență a forului fotbalistic internațional.

În ultimii ani compania s-a remarcat prin parteneriatul cu Zeiss, care dotează telefoanele vivo cu cele mai progressive lentile lăsând fără concurență nișa. vivo a fost şi sponsor oficial pentru EURO 2022.

Pentru noutăţi despre vivo, accesaţi Facebook și Instagram. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării