main logo
1089

Victoriabank: Serviciul E-PIN, preferat de peste 90 la sută din clienți Ⓟ

Victoriabank și clienții săi sunt în continuare #CuPoftăDeDigitalizare. Drept dovadă, peste 90 la sută dintre solicitanții de carduri Victoriabank optează pentru serviciul E-PIN, arată cele mai recente date statistice.

„Clienții noștri s-au convins că E-PIN înseamnă comoditate, rapiditate și siguranță. Acest serviciu le economisește considerabil timpul de așteptare la ghișeul băncii, dar și le oferă posibilitatea de a alege gratuit PIN-ul dorit. Astfel, la sfârșitul lunii iunie a acestui an, 93 la sută dintre cardurile noastre erau emise cu E-PIN. Pentru comparație, la data lansării acestui serviciu, în ianuarie 2020, cifra era de 55 la sută”, a subliniat Natalia Muntean, director Departament Retail, Victoriabank.

Prin serviciul E-PIN, clienții obțin un cod temporar care este recepționat sub formă de SMS la numărul personal de telefon. E-PIN-ul primit de la bancă poate fi schimbat mai apoi, rapid și gratuit, cu unul personalizat, la orice ATM Victoriabank. Dacă SMS-ul este șters, din greșeală, clientul poate suna la Call Center-ul Victoriabank pentru a primi un nou cod temporar. PIN-ul permanent poate fi setat exclusiv la bancomatele Victoriabank, prin introducerea E-PIN-ului din SMS. Cardul devine activ doar din momentul setării PIN-ului permanent.

Pe site-ul Victoriabank puteți găsi toate informațiile despre cardurile disponibile pentru Persoanele Fizice și Persoanele Juridice.   

Victoriabank investește în digitalizare

Victoriabank este într-un proces continuu de digitalizare a serviciilor sale. Recent, pe 13 iulie 2022, a fost lansat serviciul de actualizare online a chestionarului clientului (KYC) – o soluție inovatoare, complet automatizată, în domeniul Know Your Customer, care permite identificarea clienților cu ajutorul celor mai noi tehnologii biometrice, inteligența artificială și RPA (Robotic Process Automation). Chestionarul personal poate fi modificat în câteva minute pe pagina Actualizarea datelor online. 

Totodată, clienții Victoriabank pot solicita credite online sau deschide depozite online. De asemenea, ei pot primi, rapid, bani din străinătate prin serviciul T2A. Mai mult, în perioada 1 – 31 august, cei care primesc transferuri de cel puțin 2.000 de lei pe card sau în contul curent, prin platforma de transfer online T2A, sunt înscriși automat în tombola cu premii săptămânale în valoare de 5.000 de lei. 

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul Android, înzestrat cu NFC, prin aplicația gratuită VB24 Pay, în 2019 – plățile cu Garmin Pay. Din aprilie 2022 a devenit disponibil Apple Pay. Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice – prin VB24 Business. Victoriabank este inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa și Mastercard în ceea ce privește securitatea plăților digitale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării