main logo
1634

Ultra: Gorejne Weekend, prețuri angro la tot asortimentul Ⓟ

Asigurați-vă că veți găsi timp în acest weekend pentru a vizita cel mai mare showroom de electrocasnice și electronice Ultra, deoarece, aici puteți achiziționa întreaga gamă de produse de la brand-ul Gorenje la prețuri Angro!

Asortimentul tehnicii Gorenje este într-adevăr mare. Frigidere, mașini de spălat vase, cuptoare și cu microunde, plite, hote, mașini de spălat rufe și uscătoare, aspiratoare, staţii și fiare de călcat, dezumidificatoare și purificatoare de aer, roboți de bucătărie, mașini de tocat carne, și la toate aveți garanția celui mai bun preț și achitare în 6 rate cu 0% dobândă.

La ULTRA puteți cumpăra electrocasnice mari și mici marca Gorenje pentru a aduce acasă confortul necesar și pentru a scăpa de rutină. Va fi ușor să faceți acest lucru cu ajutorul electrocanicelor Gorenje. De ce Gorenje?

Frigiderele Gorenje sunt dotate cu sisteme foarte utile. De exemplu, sistemul inovator AdaptTech Cooling analizează la ce oră se deschide ușa cel mai des și dispozitivul inteligent începe în mod independent să scadă temperatura din interior în această perioadă. Acest lucru vă permite să preveniți încălzirea produselor din interior, să reduceți sarcina asupra compresorului și să optimizați costurile de energie.

Ce știți despre plitele Gorenje? În sortimentul de plite Gorenje găsiți plite pe gaz și plite cu inducție. Veți rămâne încântați de modelul de plită cu inducție Gorenje IT645BCSC, care dispune de tehnologia StayWarm, care menține temperatura bucatelor preparate la 70 de grade. Iar funcția SoftMelt dezgheață rapid alimentele congelate. 

Mașinile de spălat vase Gorenje se remarcă prin avantajele lor. Sunt spațioase, oferă rezultate de înaltă calitate, se caracterizează prin funcționare silențioasă, consum redus de energie și, desigur, design elegant.

Totodată, puteți achiziționa și aragazuricongelatoarecuptoare incorporabile și hote la prețuri angro în acest weekend.

Este atât de plăcut să-i bucuri pe cei dragi cu bucate gătite frumos, sunteți de acord? Dar e și mai plăcut atunci când procesul de pregătire a bucatelor este susținut de electrocasnice mici dar super utile. De exemplu, cu ajutorul unui grătar electric de la Gorenje, îi puteți surprinde cu cel mai delicios steak, iar la desert îi puteți servi cu un smoothie răcoritor făcut cu ajutorul unui storcător Gorenje.

Pentru a pregăti plăcinte cu carne tocată și cartofi, veți avea nevoie de o mașină de tocatmixer și feliatoare. Pentru a nu le folosi pe toate odată puteți opta pentru robotul de bucătărie Gorenje, care combină toate funcțiile enumerate și, în plus, funcțiile de blender și răzătoare. Cu robotul de bucătărie Gorenje gătitul va deveni o plăcere!

În asortimentul de electrocasnice Gorenje la ULTRA mai găsiți prăjitoare de pâineaparate pentru sandwichuscătoare de fructe și multe altele.

Mașinile de spălat rufe Gorenje, pe lângă calitate, și-au câștigat încrederea consumatorilor datorită dezvoltărilor tehnologice implementate. De exemplu, programul SensoCare calculează independent cantitatea necesară de apă și temperatura acesteia, durata spălării și viteză de centrifugare în funcție de cantitatea, tipul și murdăria rufelor. 

Uscătoarele Gorejne au multe beneficii. Se caracterizează prin capacitate mare, prețuri avantajoase, usucă rufele în mod delicat datorită sistemului de filtrare încorporat.

Vineri, sâmbătă și duminică profitați de Gorejne Weekend, grăbiți-vă să procurați aspiratoare, stații și fiare de călcat, fiare de călcat, purificatoare și umidificatoare de aer la prețuri angro. Profitați de achitarea în 6 rate cu 0% dobândă și de cel mai mare asortiment de electrocasnice Gorenje într-un singur loc. 

ULTRA – Confortabil și Simplu!

Telefon: +373-6000-0003

Site

Facebook

Instagram

Youtube

ultra.md

Telegram

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării