main logo
3424

Terranova își deschide ușile noului magazin din sectorul Rîșcani Ⓟ

Deja în acest weekend, noul magazin TERRANOVA își va deschide ușile pentru dvs în inima sectorului Rîșcani.

Individualitate, libertate, exprimare de sine - sunt cele trei caracteristici principale ale modei de la TERRANOVA. „Spiritul Italiei” – motto-ul mărcii, care cu adevărat i se potrivește.

Colecțiile TERRANOVA demult au cucerit inimile locuitorilor Moldovei. Colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii se actualizează în mod regulat, sortimentul de accesorii și lenjerie intimă este mereu variat și, cel mai important, aici găsiți doar prețuri accesibile.

Vă invitam pe 26 noiembrie, ora 10:00, la deschiderea magazinului. În această zi vă vom ridica dispoziția și vă vom încânta cu oferte super profitabile și cadouri plăcute!

În cinstea deschiderii, doar în magazinul din sec. Râșcani, PRIMII 100 DE CUMPĂRĂTORI VOR PRIMI BLUGI ÎN CADOU!!! Nu rata ocazia și fii printre primii!

REDUCERE DE 50% LA A DOUA PERECHE DE BLUGI va fi pe placul tuturor amatorilor al denim-ului.

Promoția BLACK FRIDAY O LUNĂ te va ajuta să faci cumpărături profitabile -50% REDUCERE LA AL DOILEA PRODUS din categoriile: jachete, pulovere, hanorace și pantaloni.

Prieteni, vă așteptăm pe 26 noiembrie, ora 10:00, la deschiderea noului magazin TERRANOVA în inima sectorului Rîșcani, pe bd. Moscova, 5 și în celelalte magazine ale rețelei noastre, unde veți găsi promoții și super oferte!

Magazinele TERRANOVA:

bd. Moscova, 5

bd. Ștefan cel Mare, 65

str. Decebal, 139

Vă dorim cumpărături plăcute și dispoziție de sărbătoare!

Alăturați-vă nouă pe rețelele sociale: Facebook / Instagram / Tik Tok

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării