main logo
6410

Sano: Mega reduceri și cadouri interesante în luna august Ⓟ

Deja de 20 de ani magazinele de produse chimice și cosmetice Sano își bucură clienții săi cu produse calitative ale brand-urilor mondiale din Israel și Europa. Pentru luna august, echipa Sano a pregătit reduceri și cadouri interesante.

Gama de produse Sano include detergenți și soluții pentru igiena hainelor și a casei, accesorii pentru curățare și insecticide de la brand-urile: SANO (Israel), FELCE AZZURRA (Italia), SEAL ECO produse Eco din Letonia, care dețin certificatul European oficial EU Ecolabel.

În perioada 1-14 august cșienții vor putea procura fiecare a doua unitate de produse chimice cu reducere 50%. Cumpărătorii pot beneficia de reducere la fiecare a doua unitate de produse chimice cu cel mai mic preț sau preț echivalent. În promoție participă toate produsele chimice, precum și accesoriile pentru curățat (burete magice, produse din hârtie, mănuși menajere).

În perioada 15-31 august vor fi valabile promoții la cosmetica brand-urilor internaționale Careline și Keff, care sunt prezente pe platforme de comerț în toată lume.

Cumpărătorii vor beneficia 40% reducere la balsamuri pentru păr CARELINE PURE ESSENCE și 15% la geluri de duș aromate, săpunele lichide KEFF și la deodorante roll CARELINE.

La procurarea oricăror două produse pentru îngrijirea Ingrijire haine feței Careline, clienții vor primi masca pentru față cadou (150 ml). Promoția cu cadouri este valabilă numai în magazinele Sano și se desfășoară în limita stockurilor disponibile.

Rețeaua de magazinele Sano pune la dispoziția clienților produse cosmetice pentru femei și bărbați cu minerale din Marea Moartă Health&Beauty, Crema, produse pentru ingrijirea părului Natural Formula, produse professionale pentru ingrijirea cavității bucale R.O.C.S, Orbitol și protecție solară Skin Gard, care sunt recomandate de Associația pentru lupta impotriva cancerului pielii.

Magazinele Sano se află în Chișinău și Bălți cu un program de lucru convenabil, înclusiv și în weekend. De asemenea, pentru confortul clienților, există posibilitatea de a comanda online accesând www.sano.md. Toate adresele și programul de lucru al magazinelor pot fi găsite aici. Pe site este plasată informația despre plasarea comenzii online, condiții de achitare și livrare. 

Pentru ca clienții să fie mereu la curent cu promoțiile, produsele noi și pentru a beneficia de cashback 10% din fiecare cumpărătură, în magazinele Sano funcționează aplicația mobilă UDS

Sano în rețele sociale:

https://www.facebook.com/sanoshop.md

https://www.facebook.com/sanocosmeticschisinau/

https://www.instagram.com/sano_cosmetic/

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării