main logo
1482

RunPay: Cadouri de Revelion pentru toți clienții beneficiari de pensii, indemnizații și alte plăți sociale Ⓟ

Pentru a beneficia de cadou, adresați-vă la casierul magazinului în timpul ridicării pensiei.

De sărbători, sistemul de plăți RunPay a pregătit CADOURI SPECIALE! Toți clienții actuali, care vor ridica pensii, indemnizații și alte asigurări sociale prin intermediul casierilor din rețeaua de terminale RunPay, vor primi un cadou deosebit - coș cu produse alimentare. De OFERTĂ vor beneficia toți clienții actuali RunPay, care vor primi pensii, indemnizații sau alte plăți sociale pentru luna decembrie a anului curent.

Această campanie socială este un gest de recunoștință dedicat clienților RunPay pentru fidelitatea acordată celui mai avansat și modern sistem de plăți din țară, RunPay fiind și cea mai mare rețea de terminale din RM! Compania RunPay este onorată să ofere cadouri garantate pentru clienții săi, adițional la toate beneficiile sale constante, cum ar fi:

✓ SIGURANȚĂ MAXIMĂ - RunPay este licențiat de către BNM (Licența Nr. BNM OOO577) și posedă activitate confirmată de către S.E. „Agenția de Guvernare Electronică” despre mecanismul de distribuire a plăților online MPay, asigurat prin intermediul RunPay;

 ACOPERIRE PE TOT TERITORIUL REPUBLICII MOLDOVA - cea mai mare rețea de terminale din toată țara, prezentă în toate orașele, cât și în satele RM;

 CEA MAI MARE REȚEA DE SUPLINIRE ȘI ELIBERARE A BANILOR - lideri incontestabili pe piața autohtonă din RM, cu cea mai mare rețea de operatori, atât naționali, cât și internaționali.

Harta integrală a terminalelor RunPay, participante la promoția de Revelion - AICI. 

Fie ca anul 2023 să ne aducă tuturor căldură sufletească, bunăstare și cât mai multe motive de bucurie și siguranță în ziua de mâine. Echipa RunPay își exprimă recunoștința și considerația față de clienții săi și garantează servicii sigure și noi soluții digitale, atât pentru regiunile urbane, cât și cele rurale din Republica Moldova. 

RunPay - mereu alături de clienții săi!

Pentru mai multe detalii:
(022) 855-888
✉ support@paymaster.md
🌐 https://my.runpay.com/

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării