main logo
3037

Niagara Fitness Club a atins majoratul Ⓟ

NIAGARA FITNESS CLUB a sărbătorit zilele trecute majoratul.

Niagara Fitness Club a atins majoratul Ⓟ

De 18 ani, sunt mereu primii! La aniversare s-a pus accent pe faptul cel mai laudabil al clubului, și anume pe clienți. Aceștia au fost într-un număr foarte mare, și fiecare a fost premiat. Toți au avut parte de momente de divertisment, muzică, fotografii, gustări și desert, iar decernarea premiilor au făcut atmosfera și mai plăcută.

18 ani e mult sau puțin, nu contează! Cel mai important lucru este că ne mândrim de ce suntem, ne mândrim că avem în spate o echipă minunată care știe să ajungă aproape de orice client. Scopul nostru este să fim mereu primii, să motivăm oamenii să facă fitness și să ducă un mod sănătos și activ de viață, afirmă administrația clubului.

Clubul, anul acesta a fost renovat, cu includerea unor zone noi și altele care au fost modificate.

Având cea mai mare piscină din toată țara, aici se găsește o gamă variată de antrenamente aqua și antrenori desăvârșiți. De asemenea, mai are și o piscină separată doar pentru copii, jacuzzi și cameră salină pentru relaxare. Iar ce ține de sălile de sport, NIAGARA FITNESS CLUB se laudă cu o diversitate de clase de antrenamente în grup sau separat, cum ar fi pilates, yoga, step, bike, fitball, cât și box, taekwondo, cardio fitness și gym.

Pentru mai multe detalii despre clubul de fitness, accesați https://www.niagara.md/ sau sunați la nr.

022 21 00 21


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării