main logo
2115

Asus A3402: Dispozitiv compact, potrivit pentru orice tip de sarcini Ⓟ

Datorită progresului tehnologic, azi avem pe piață o diversitate mare de produse electronice, ce vin să ne ușureze viața și să ne ofere cele mai plăcute experiențe de utilizare digitală.

Producătorii se tot întrec între ei să creeze, să dezvolte și într-un final să lanseze tehnologii și dispozitive de top, menite să asigure performanță, utilitate și confort în orice condiții.

Un rol aparte în realizarea sarcinilor cotidiene mai mult sau mai puțin complexe, fie că lucrezi de acasă sau de la birou, îl au și sistemele All-in-One PC. Principalele atuuri ale acestor dispozitive îl reprezintă design-ul modern și compact, opțiunile și sistemele cheie integrate în corpul monitorului, dar și nivelul de performanță, util atât utilizatorilor simpli, cât și celor profesioniști.

În cele ce urmează, îți prezentăm sistemul All-in-One ASUS A3402. Vom vorbi mai detaliat despre parametrii și avantajele de bază ale acestuia, dar și despre diferențele lui în raport cu un laptop sau un computer staționar.

Sistemul All-in-One ASUS A3402 este un dispozitiv frumos și funcțional, ce nu ocupă mult spațiu acolo unde este amplasat și care schimbă un pic percepția a tot ce înseamnă computer, sistem de operare și performanță. Frumusețea acestui sistem constă în integrarea totală a opțiunilor și funcțiilor sistemului de operare în corpul monitorului, oferindu-i utilizatorului un design modern cu tehnologii de top + o nouă experiență în navigare, taskuri și divertisment.

Performanță în dimensiuni compacte

În pofida design-ului său minimalist, ASUS A3402 asigură performanță și viteză la fel de bună precum un laptop sau computer staționar. Acesta este echipat cu procesor Intel® Core™ de generația a 12-a, cu nucleu Intel UHD sau Iris Xe integrat și spațiu mare de stocare, ce oferă o mai bună eficiență energetică și îți permite să faci față oricărui volum de lucru în timp rezonabil.

Ecran și sunet

Ecranul cu suprafața totală de 88% datorită marginii subțiri NanoEdge, permite vizualizarea detaliată a imaginilor în culori vii și contrast super realist din orice unghi.

Utilizatorul poate alege:

  • Fie un display touchscreen sau non-touch;

  • Un design în nuanță de alb sau negru;

  • Tastatură și mouse cu sau fără fir.

Aici avem un display mat cu protecție anti-strălucire Full HD de 23,8 inch în format 16:9, cu rată de luminozitate până la 250 cd/m², gamă de culori sRGB: 100% și unghi larg de vizualizare de 178°. Acesta poate fi conectat ca monitor pentru console jocuri, laptopuri sau orice alt dispozitiv prin intermediul conectorului video HDMI.

Tehnologia exclusivă ASUS SPLENDID™ optimizează imaginea pentru cele mai bune rezultate în redarea fotografiilor, filmelor și jocurilor. Ea oferă patru moduri de funcționare pre-setate, accesibile printr-o simplă apăsare de buton: Modul Normal, Modul de Protecție a Vederii (Eye Care), Modul Culori Puternice (Vivid) și Modul Manual. Toate opțiunile permit vizualizarea imaginilor într-o calitate impresionantă, cu maxim confort pentru ochi.

Totodată, sistemul All-in-One ASUS A3402 este dotat cu un sistem audio modern, ce include 2 speakere cu invertor de fază, a câte 3W fiecare. Acestea asigură un sunet clar, cu bass puternic, iar efectele Dolby Atmos amplifică senzația imersiunii complete în muzică, filme și jocuri.

Monitorul mai dispune de o cameră web cu rezoluția HD (720p), amplasată în partea de sus și un microfon integrat, pentru a avea parte de cele mai reușite apeluri video Zoom, Skype sau Google.

Porturi și conectivitate

Când vine vorba de porturi și conectivitate, ASUS A3402 oferă o diversitate de mufe și conectori pentru diferite tipuri de periferice. În partea e jos a ecranului observăm un port USB 2.0, port audio jack combo, card reader 2-in-1 SD / MMC și slot de blocare Kensington, pentru a proteja dispozitivul împotriva furtului. În partea din spate a monitorului sunt amplasate 3 porturi USB 3.2 Gen1 Type-A și unul Type-C, un port de intrare și unul de ieșire HDMI 1.4, un port USB 2.0, portul pentru conectarea la internet - RJ45 Gigabit Ethernet și mufa pentru cablul de alimentare.

În dependență de alegerea și preferințele cumpărătorului, sistemul All-in-One ASUS A3402 poate fi echipat fie cu un modul Wi-Fi 5 (802.11ac), dual-band 1x1 + Bluetooth 5.0/5.1 sau Wi-Fi 6 (802.11ax), dual band 2x2 + Bluetooth 5.2. Menționăm că versiunea Bluetooth va depinde de sistemul de operare instalat.

Concluzie: ASUS A3402 oferă exact aceleași beneficii care le au computerele desktop staționare. Oferă un ecran mai mare și mai confortabil decât ecranul de la laptop, o tastatură și un mouse ergonomic și o selecție decentă de porturi pentru a conecta diferite tipuri de periferice.

Datorită caracteristicilor și design-ului său unic, acest sistem All-in-One ASUS poate fi utilizat ca un PC desktop sau monitor suplimentar, ce se va integra de minune în orice interior.

Sistemul All-in-One ASUS A3402 în scurt timp poate fi achiziționat din internet magazinul www.ultra.md sau direct din showroom – Str. Columna 170, unde vei găsi cel mai mare brand shop și cel mai mare asortiment de produse ASUS din Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării